Yucca Küçük Otel

Yucca Küçük Otel mevki olarak Alaçatı Port'un karşısında yer almaktadır. Sörf tutkunlarının tercih edebileceği otel olan Yucca Küçük Otel, sörf merkezine yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda plajlara olan uzaklığı da yürüme mesafesindedir. Marina manzaralı olan odalarda konaklama imkanı bulunmaktadır. Otelin harika bir bahçesi de bulunmaktadır ve bu bahçede yemeklerinizi muhteşem dağ manzarası eşliğinde yapabilirsiniz.

Eğlence tutkunları içinde iyi bir otel olan Yucca Küçük Otel, eğlence merkezlerine çok yakındır. Ayrıca bahçesinde bir çok meyve ağacı bulunmaktadır. Meyve ağaçları altında güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Bu ortamda otelin güzel tatlılarından yiyebilirsiniz.

Tropik bitkilerle sizi güneş ışınlarından koruyan harika bir barı bulunmaktadır. Barda çalan slow müzik eşliğinde gün batımını izleme imkanız bulunmaktadır. Alaçatı'nın en çok tercih edilen konaklama tesislerinin arasında yer almaktadır.

Yucca Küçük Otel de yer alan bir çok oda deniz ve marina manzarasına sahiptir. Odaların tümünde klima ve 24 saat sıcak su ve kablosuz internet vardır.

Ayrıca bir çok aktivite imkanında yardımcı olmaktadır. Yucca Küçük Otel, olta balıkçılığı, denizcilik, yelken eğitimi, sörf gibi aktiviteler yapmak isteyenler için olanaklar sunmaktadır. Profesyonel kişilerden eğitim alma imkanı vermektedir.

Otel 12 ay hizmet vermektedir. Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız NeredeKal sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo