Lims Bona Dea Beach Hotel

Turizm cenneti olan Antalya'nın güzel tatil beldesi Kemer'de bulunan Lims Bona Dea Beach Hotel hakkında bilgi vereceğiz. Otelin kendine ait özel bir plajı bulunmaktadır. Otel denize bir adım mesafededir. Otel ile deniz arası sadece 1 metre uzaklıktadır. Otelin içinde zaman geçirmekten sıkılırsanız Kemer merkezi ziyaret edebilirsiniz. Kemer merkez, otele sadece 1 Km kadar uzaklıkta yer almaktadır. Oldukça yakın bir mesafededir. Aynı zamanda Lims Bona Dea Beach Hotel'in misafirleri Antalya şehir merkezine sadece 50 Km mesafe sonrasında ulaşabilirler. Otelden ulaşım konusunda bir çok alternatif bulunmaktadır. Bu konuda otel görevlilerinden bilgi alabilirsiniz. 

Şimdi otel hakkında detaylı bilgi verelim. Kemer merkezde yer alan otelin 109 odası bulunmaktadır. Daha öncede dediğim gibi denize sıfır bir konumda yer almaktadır. Denize gitmek için yürümeyi sevmeyen kişiler için otel birebirdir. Odalarında bulunması gereken her şey bulunmaktadır. (Duş, küvet, ekstra yatak, uydu tv, minibar ve balkon) Ayrıca açık havuz, çocuk havuzu, ısıtmalı (kapalı) havuz, su kaydırağı, Türk hamamı, sauna, masaj, fitnes" hizmetleri ve olanakları bulunmaktadır.
Bu tanıttığımız otelde tatil yapmak istiyorsanız. Bu otel hakkında bilgi edindiğim birtiklatatil.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo