Gala Butik Hotel

İki farklı kültürün mimarisi ile tasarlanmış Gala Butik Hotel, batı ve Türk mimarisinin birleşmesi sonucu şık ve zarif bir görüntüye sahiptir. Butik otel olarak turizmin hizmetinde olan Gala Butik Otel, 11 oda ile misafirlerine hizmet vermektedir. Butik otelin özel balkonlu ve açık teraslı 3 odası kısmi olarak deniz manzarası bulunmaktadır.

Butik otelin iç dekorasyonu beyaz yoğunluklu mobilyalardan ve birbirinden güzel çiçekler ile düzenlenmiştir. Bu hoş ortamının verdiği rahatlık ile stres atabilirsiniz. En çok sevilenler arasında bulunan şeylerin başında; Gala Butik Otel'in sahibinin bizzat yaptığı birbirinden güzel ve lezzetli vişne likörü, ev yapımı kekleri, poğaçalar, pastalar ve özellikle butik otelin ismi ile anılan Gala Spesial makarna gelmektedir. Özellikle Gala Spesiali denemeden tatilinizi bitirmeyin.

Gala Butik Otel, misafirlerinde bağımlılık yapmaktadır. Bir kez gelen bir daha bu oteli tercih etmektedir. Bu durumu önceden fark eden otel yönetimi bu tarz misafirleri için, Gala Club Card adından bir üyelik sistemi oluşturmuşlardır. Bu üyelik kartına sahip olan misafirlerin bir çok indirimden faydalanma imkanları ve öncelik avantajlarından yararlanma imkanları bulunmaktadır.

Gala Butik Hotel hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız; Butik Oteller sitesini veya otelin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo