Karahan Otel

Bozcaada'nın benim için ayrı bir yeri vardır. Çünkü askerlik yaptığım Gökçeada'da olan 5. Komando Alayının asker yolladığı bir yerdi. Askerlik yerim belli olduğu zamandan itibaren internette araştırmaya girmiştim. Ve Bozcaada da askerliğin daha kolay ve şartlarının Gökçeada'ya oranda çok iyi olduğunu duymuştum. Bozcaada da sadece ben değil bir çok arkadaşımda askerlik yapmak istemişti. Ama şans bize gülmedi ve Gökçeada da kaldık ve orada askerliğimizi bitirdik. Bu yüzden her zaman Bozcaada'yı merak etmişimdir. Daha önce Bozcaada'yı gören arkadaşların söylediklerine göre ve Gökçeada halkının söylediklerine göre Bozcaada daha güzelmiş Gökçeada'ya göre. Yerleşim hemen deniz kenarından başlıyormuş. Gökçeada da gördüğüm kadarıyla yerleşim adanın ortasında yer almaktadır. Neyse ben Bozcaada da anlatacağım otele geri döneyim.
Karahan Otel, Çanakkale ilimize bağlı olan Bozcaada da yer almaktadır. Otelin sahipleri İstanbullu bir ailedir. Bozcaada'nın harika atmosferine hayran kalan normalde kışları İstanbul'da yazları ise; Bozcaada da yaşayan aile, bu güzel tatil beldesinde küçük şirin bir butik otel yapma kararı almışlar. Karahan Otel'in yapımı çok hızlı bir şekilde bitirilmiştir ve 2009 yılının Temmuz ayında turizmin hizmetine açılmıştır. Otelin açılışından bu yana kadar otelin misafirlerinden gelen memnuniyet oranı çok yüksek bir durumdaymış.

Eğer tatil planlarınızı farklı bir ortamda yapmak istiyorsanız Karahan Otel tam size göre. Bir aile işletmesi olduğu için otelde samimi bir ortam bulunmaktadır. Resmiyetten sıkılan, samimi ve sıcak bir ortamda tatil yapmak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir otel durumdadır. Bozcaada merkezine yakın bir mesafede yer almaktadır. Bozcaada şehir merkezine yürüyerek de ulaşma imkanınız bulunmaktadır. Bozcaada da bulunan Karahan Otele arabasıyla gelen müşterilerin otopark sorunu yoktur. Çünkü otelin kendine ait özel otoparkı bulunmaktadır.

Otelin 200 metre genişliğinde birde bahçesi bulunmaktadır. Bu bahçe içerisinde oturma grupları, kamelyalar ve salıncaklar yer almaktadır. Bu güzel bahçede otelin misafirleri kahvaltı ve çay keyfi yapabilirler.
Otel hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Neredekal sitesini ziyaret edebilirsiniz. Gerekli tüm bilgiler bu sitede yer almaktadır.

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo