Alesta Alaçatı Otel

Alesta Alaçatı Otel, bölgenin kendine ait mimari özelliğine uygun olarak inşaa edilmiştir. Alaçatı'da yer alan taş binaların özelliğinde olan küçük ve şirin bir oteldir. Otelin dışı bölgenin klasik mimarisini taşırken, otelin içi ise tam tersi olarak modern bir şekilde tasarlanmıştır. Alesta Alaçatı Otelde toplam 10 oda otelin misafirlerine hizmet vermektedir. Bu 10 odanın 4 tanesi cumbalı odadır. Dört yıllık bir geçmişi olan otel 2007 senesinin Ağustos ayında misafirlerine kapılarını açmıştır.

Sörf severler içinde bir adres konumunda bulunan Alesta Alaçatı Otel, dünyaca bilinen sörf yolu üzerinde yer almaktadır. Plajlara olan uzaklığı sadece 2 kilometredir. Köy merkezine uzaklığı ise sadece 10 dakikalık bir yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Alesta Alaçatı Otel'inin odalarında banyo, yaz sıcaklarının kurtarıcısı olan klima ve bir çok kişi için olmazsa olmaz kablosuz internet bulunmaktadır.

Otelin turistik bir belde olan Çeşme'ye uzaklığı sadece 7 Kilometredir. Sörf merkezlerine olan uzaklığı ise sadece 2 Kilometredir.

Ama Alesta Alaçatı Otel'i tercih edecek çocuk sahibi olan ailelerin dikkat etmesi gereken bir durum vardır. Çünkü otel, 6 yaşından küçük olan çocukların rezervasyonlarını kabul etmemektedir.
Otel hakkında daha bilgi edinmek istiyorsanız, otelin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yada bu otel hakkında bilgi edindiğim Neredekal sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo