Hillside Su Hotel Antalya

Hillside Su HotelAntalya ilinde dünyaca ünlü Akdeniz'in inci kolyesi olan bol miktarda mavi bayraklı plajlara sahip olan Konyaaltı plajlarında yer alan Konyaaltı Plaj Parkının yakınlarındadır. Antalya bölgesindeki bir çok tarihi eseri içinde barındıran Antalya Müzesi'nede çok yakındır. Bunun dışında benzeri İstanbul'da bulunan Miniatürk'ün benzeri olan Minicity'nin karşısında yer almaktadır. Antalya'da yer alan büyük alışveriş merkezlerine de oldukça yakın bir mesafededir. Kaleiçi olarak adlandırılan eski Antalya şehrine ve Antalya limanına yakındır.

Hillside Su Hotel Antalya'yı tercih eden misafirlerin otele ait plajlarından faydalanma imkanları vardır. Bir çok otelde olduğu gibi Hillside Su Hotel Antalya'da bir çok hizmeti içinde barındırmaktadır. Bu hizmetlerin başında tam donanımlı SPA merkezi, acil durumlar için sağlık birimi, güneşin altında yüzmek istemeyen yada soğuk aylar için kullanıma açık kapalı yüzme havuzu, SPA küveti ve ayrıca buhar odası yer almaktadır.
Misafirler için tasarlanan ortak kullanım alanlarında kablosuz internet erişimi mevcuttur. Bu hizmetten faydalanmak isteyenler ek bir ücret ödemesi gerekmektedir.
Beş yıldızlı Hillside Su Hotel Antalya bir şehir oteli olduğu için iş ziyaretine gelenler için tercih edilen bir otel konumundadır. Antalya'ya iş turizmi için gelen kişiler için bir çok imkan bulunmaktadır. Hillside Su Hotel Antalya'da bir adet ticaret merkezi, küçük gruplar için hazırlanmış farklı büyüklükte toplantı odaları ve ayrıca teknik destek büroları da otelde mevcuttur.
Hillside Su Hotel Antalya'nın kendine has bir tasarımı mevcuttur. Restoran, bar, oturma salonları ve son olarak havuz başından oturmayı sevenler için bir bar mevcuttur.
Hillside Su Hotel Antalya'nın misafirleri ek bir ücretle farklı hizmetlerden faydalanabilir. Bu hizmetlerin başında; havalimanı transfer hizmeti bulunmaktadır.
Birbirinden farklı etkinlik yerleri vardır; gece kulübü, sergi alanı, konferans odaları ve son olarak banket imkanları vardır. Tabiki bu tür yerlerden faydalanmakta ekstra bir ücrete tabidir.
Limuzin hizmetinden faydalanmak isteyenler için personel ve limuzin hizmeti sunmaktadır. Ayrıca tur asistanlığı hizmeti de vermektedir. Bunların dışında döviz bozdurma imkanı da sağlamaktadır.

Ek olarak Hillside Su Hotel Antalya'da sezonluk açık havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

Otelin odalarında 5 yıldızlı otellerde yer alan bütün eşyalar bulunmaktadır. Ek olarak gece oda bakım hizmeti, hipoalerjenik yatak takımı ve uyandırma hizmeti verilmektedir.

Hillside Su Hotel Antalya Resmi Sitesine Ulaşmak İçin BURAYA TIKLAYIN.

Hillside Su Hotel Antalya Click for English


0 yorum:

Blogger Template by Clairvo