Kapari Otel

Kapari Otel'in misafirlerine hizmet verdiği 6'si süit 22 özel odanın her biri kendine ait özellikte dekora sahiptir. Kapari Otel, misafirlerinin rahatını ve konforunu ön planda tutan bir hizmetle yola çıkmıştır. Kapari Otel'de görev yapan tüm personel ve yönetici kadrosu, Kapari Otel'de misafir olan kişilerin her isteğini yerine getirmek için emek harcamaktadırlar.

Kapari Otel, sörf yapanlar içinde uygun bir oteldir. Çünkü Alaçatı Plajına ve sörf merkezine 1 km. uzaklıkta yer almaktadır Kapari Otel. Yeşillikler içinde bir tatil yapmak istiyorsanız Kapari Otel tam size göre; Kapari Otel'in en çok sevilen yeri olan yeşillikler içinde yer alan harika bahçesidir. Aynı zamanda jakuzili bir açık havuz, bir tane sauna ve spa hizmeti Kapari Otel'de hizmetinize sunulmaktadır.

Kapari Otel aynı zamanda çevre dostu bir oteldir. Çünkü Kapari Otel'in inşaatında doğal taşlar kullanılmıştır. İnşaatın doğallığı yemeklerine de yansımaktadır. Kapari Otel'in yemekleri de doğal ve sağlıklı yemeklerden oluşmaktadır. Sabahları meşhur köy kahvaltısı yaparken, akşamları da ege mutfağının harika yemeklerinden yiyebilirsiniz.
Kapari Otel hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Kapari Otel'in resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz. Veya Kapari Otel hakkında bilgi edindiğim Butik Oteller sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo