Bertiz Butik Otel

Lüksü sevenler için özel olarak dizayn edilen Bertiz Butik Otel, cennet turizm beldelerinden biri olan Assos'ta yer almaktadır. Assos otellerinin arasında en lüks olarak tasarlanmış Bertiz Boutiquw Hotel, 2009 senesinin mayıs ayında turizmin hizmetine açılmıştır. 5 yıldızlı bir otel standardına göre hizmet edilen bir Asos oteli olan Bertiz Butik Otel, misafirlerini memnun etmek için otelin iç ve dış tasarımını şık ve temiz bir görünümde restore etmiştir.

Yunan mitolojisine göre; Bertiz Butik Otelin bulunduğu koyda, Yunan Tanrıçaları ve Tanrıları bulunmaktaymış. Bu tarz bir tarihi koyda çok güzel günler geçirebilirsiniz. Bir birinden lezzetli yemekleri ve içecekleri içme imkanınız bulunacak. Asos geceleri rütübetsiz ve ferah gecelerden oluşmaktadır. 

Kalacağınız otel, sessizliği Ege'nin sakın dalgaları ve cıvıl cıvıl kuş seslerinin bozduğu Sokakağzı Koyu'nda yer almaktadır.

Bertiz Butik Otelin sadece 8 odası bulunmaktadır. Ve bu 8 oda sonra teknoloji ile tasarlanmıştır. Odalarda son teknoloji ürünler bulunmaktadır. Otel odalarında bulunan yataklarda (crisp saten / cotton) örtüler bulunmaktadır. Ve ayrıca odaların zemini beyaz seranit taşlardan oluşmaktadır. Butik otelin banyoları da özel fayanslar ve mermerler ile dekore edilmiştir. Dinmek için güzel bir ortam arıyorsanız, Türkiye'nin tatil beldesi olan Asos'ta yer alan  Bertiz Butik Otelin bar ve restaurantlarından faydalanabilirsiniz.

Eğer harika Ege'nin gün doğuşunu ve gün doğuşu kadar güzel olan gün batımını ve bunların yanında Midilli Adası'nı izlemek istiyorsanız Bertiz Butik Otel doğru adrestir. Asos Butik Otellerinden biri olan bu otel, sizin için harika Ege mutfağını sunmaktadır.

Otel hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, otelin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo