Ürgüp Kaya Hotel

Bulunduğu bölgenin ismini alan Ürgüp Kayan Hotel, Ürgüp merkezde bulunmaktadır. Otel, 15 oda ile misafirlerine hizmet vermektedir. Bu 15 otel odasının 5 tanesi kaya odası, 6 tanesi Osmanlı Konak odası ve 4 tanesi de standart odadan oluşmaktadır.

Ürgüp Kayan Hotel'de görev olan elemanlar arasında İngilizce, Japonca ve Flemenkçe dillerini konuşan elemanlar bulunmaktadır. Otele gelen yabancı misafirler iletişim açısından zorlanmamaktadır. Misafirleri yüzde yüz memnun etmek için otel çalışanları 24 saat görev başındadırlar.

Otelde bulunan odalar 4 - 5 yıldız standartlarındalar. Tüm odalarda küvet veya jakuzi bulunmaktadır. Ürgüp Otelleri arasında yer alan Ürgüp Kaya Hotel, 1959 yılında turizmin hizmetine açılmıştır. Otel, Ürgüp'te bulunan eski oteller arasında yer almaktadır. Otel ilk restorasyonunu 2002 yılında, ikinci restorasyonunu ise; 2011 yılında yapmıştır. Bu sayede otel, hep günün koşullarına ve standartların ayak uydurmuştur. Otel odaları sizi yöreye özgü halılar ile karşılayacak ve bölgeye özgü 4000 yıllık Hitit mimarisinden tabak testi ve seramikler  bulunmaktadır.

Ürgüp Kaya Hotel'in en çok ilgi duyulan bir yeri de restoranıdır. Sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri için kullanılan bu restoran kaya içinde yer almaktadır. Ayrıca son zamanların en çok sevilen faaliyetlerinden biri olan karaoke için birde bar bulunmaktadır. Kaya barda birbirinden güzel içecekler bulunmaktadır.

Otelde bir birinden farklı 3 adet bahçe bulunmaktadır. Bu 3 farklı bahçelerin adı; konak bahçe, kaya bahçe ve teras bahçedir.Ürgüp Kaya Hotel hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, otelin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo