Calidus Hotel

Calidus Hotel, Ege'nin en güzel tatil beldelerinden Assos'ta yer almaktadır. Oksijen fabrikası gibi çalışan Kaz Dağlarının yemyeşil doğası ile Ege Denizinin masmavi sularının birbirine karıştığı bir yer bulunan Assos otelleri arasında yer alan Calidus Otel; denize sıfır bir konumda inşa edilmiştir. Ayrıca bu harika otel, tarihe tanık olmuş asırlık zeytin ağaçları ile çevrili harika bir manzaraya sahiptir.

Calidus Otel Assos'ta yöresel çiçeklerle düzenlenmiş ve otelin misafirlerine huzurlu ve dinlendirici bir ortamı olan yemyeşil bir bahçesi bulunmaktadır. Farklı bir mimariye sahip bir Assos oteli olan, Calidus Otel; otantik bir mimari ile yapılmış 3 farklı taş yapıdan oluşmaktadır. Otelin odaları misafirlerinin ihtiyaçlarına göre ve otel misafirlerinin rahatını düşünerek özel bir şekilde dizayn edilmiştir. 

Calidus Otel size güzel ve eğlenceli bir tatilin yanında ayrıca tertemiz Assos havası ile sağlıklı bir tatilde sunmaktadır. Otelin mutfağında Ege'nin en güzel yemekleri yapılmaktadır. Özellikle odun ateşi üzerinde pişen balık ve etin lezzeti bir başka olmaktadır.

Otel hakkında daha fazla bilgi edinmek için; Butik Oteller sitesini veya otelin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo